Valach k prodeji

09.08.2022 21:43

Prodáváme ročního valacha, světlého ryzáka se jménem Nacho Hradčany

 

Po éře oblíbenosti hřebců, se otevírá doba oblíbenosti valachů. Jsou zbaveni pudů a pokud jsou jen trochu dobře a motivačně vedeni, získá chovatel koně nekonfliktního spolehlivého partnera, neměnného po celý rok, do potahu, i na jízdu krajinou. Takže pokud se chcete bavit celý rok svým koněm - jděte do valacha! Toho našeho "Náčelníka" můžete shlédnout na videu ze stáje, kterak je s ním manipulováno do boxu. Je pozorný a baví jej novinky. Jeho velkou předností je pohyb v klusu - dlouhý krok budoucího zápřežového koně. Hodnotu Nača stanovujeme na 52 tis.

video-1660044312.mp4 (4418903)

Jeho kastraci, odborný veterinární zákrok, za vás vyřešil již někdo jjiný, péči o koně po operaci také neřešíte a v důsledku vám nekomplikovaný chov valacha ušetří finance.

 

Na druhém je matka Striga, na dalších snímcích jsou polo-sourozenci Sevilla a Neratov. Na posledním snímku otec Nacho ze Sukorad. Dalšími sourozenci v rodině jsou Odvaha, Slovakia, Grapa, Boeing Hradčany. Valach je kastrován 14.5. t.

Výborná, nekonfliktní povaha, po rodičích předpoklad velkého tělesného rámce a prostorného pohybu v klusu v lehké zápřeži. Předpoklad krásného figurantního koně.

Oba rodiče jsou prověřeni ve vysokém výkonu, otec Nacho ze Suk. je loňským MISTREM RAKOUSKA v těžebním lesnickém sportu.