Chiropraktik napravuje Stangu Lolu

12.05.2014 15:58

Už se vám někdy stalo, že jste se ocitli "ve slepé uličce", tápali jste např. ve zdraví/nezdraví svého koně? A přitom jste jen racionálně odmítali jednoduchou a účinnou pomoc. Intuice nám pomohla vyhodnotit stav kašlající kobylky a pozvali jsme jí odbornici na chiropraxi a fyzioterapii koní.

Paní Monika Plachá, EBW přicestovala 29.4.2014 po asi měsíční telefonické domluvě a předvedla nám vysoce odbornou práci s tělem koně, který nebyl "ve své kůži". Kobylka rok pokašlávala bez přítomnosti sputa, odčervená, ve vynikající pracovní tělesné kondici. Paní Monika identifikovala zablokování páteře v krajině bederní a hrudní a následné "vyvažování" problému v krajině krční páteře. To přispívalo k bolesti Loly při nádechu a tudíž k dráždění ke kašli, k absenci volného a pružného pohybu.

Po nápravě paní Monikou se stav Loly výrazně zlepšil, přestala kašlat (!) a uvolnila se v pohybu. Na doporučení budeme opakovat nápravu Loly, které masáže a tlaky dlaněmi byly velmi příjemné. Navazujeme na několikaletou spolupráci s odborníky.

Stanga Lola při exhibici při výstavě koní Šampion Orlických hor 2008.

www.sluzbyprozvirata.cz/